Ventilatiesysteem

Schimmelvekken in de hoeken van de slaapkamer of op het plafond van de badkamer wijzen op condensatievocht. Dit vochtprobleem kan het beste aangepakt worden door frequente en betere ventilatie in je woning te voorzien of door de verwarming vaker aan te zetten.

Voor het optimaal ventileren van de leefruimtes raden wij een mechanisch ventilatiesysteem aan. Zo wordt de aan- en afvoer van verse lucht automatisch geregeld.

Automatisch ventilatiesysteem

Een goedkoper alternatief op het automatisch ventilatiesysteem is om de ramen en deuren vaker en langer open te zetten, maar je zal dit zeker voelen op je energiefactuur. Bovendien heb je geen controle over de doeltreffendheid en komen er zo ongewenste insecten binnen. Het kan ook binnen regenen en je maakt het de inbrekers wel heel makkelijk, niet?

Ventilatie met roosters

Een betere keuze om de vertrekken te ventileren is door te opteren voor roosters. Er gaat natuurlijk niets boven een mechanisch ventilatiesysteem!

Mechanisch ventilatiesysteem

Mechanische ventilatie maakt het mogelijk om gecontroleerd te ventileren. Hierdoor ontstaat een aangenaam en gezond leefklimaat, ook als er gerookt wordt in huis.

Specialisten hebben jarenlange ervaring in vochtbestrijding in huizen en kelders. Ze bieden zelfs 30 jaar garantie op het injecteren van vochtige muren met RDS70 injectiegel.