Vloerisolatie

Voelt je vloer steeds koud aan? Kan je nooit op blote voeten lopen, zonder het gevoel te krijgen dat je tenen bevriezen? Denk je dat daar niets aan gedaan kan worden?

Contacteer een specialist dan voor het uitvoeren van een perfecte vloerisolatie. De specialist voor vloerisolatie door middel van Polyurethaan-schuim (PUR).

PUR vormt een luchtdichte isolatielaag doordat het naadloos tegen de begane grondvloer gespoten wordt, rondom vloeropleggingen en over een bepaalde hoogte van de funderingsbalken. Hierdoor wordt een perfecte scheiding tussen het klimaat en de koude ondergrond in de woning gerealiseerd. Je verkrijgt dus een droge, goed geïsoleerde vloer, zonder koudebruggen. De isolatiewaarde is zeer groot, bijvoorbeeld voor koude, warmte, vocht, gassen, enz.

Er kan geen vochttransport optreden door naden en openingen, door waterdampdiffusie of door capillaire werking. De isolatie is ook waterdampremmend. De werking ervan blijft uitstekend, zelfs op lange termijn en bij extreme buitencondities, bij hoog grondwaterpeil en sterk wisselende temperaturen. PUR dicht de vloer naadloos af en zorgt voor een gezonde woning met een aanvaardbaar vochtgehalte.

Isolatiepremies

Verschillende netwerkbeheerders geven premies voor het isoleren van je vloer, regio-verantwoordelijke raadgevers kunnen je er alles over vertellen. Of kijk op de website van de overheid: vlaanderen.be.