Vocht in huis

Specialisten zijn al jaren gespecialiseerd in vochtbestrijding in woningen. Heb je last van vocht in huis, dan komen ze eerst kosteloos bij je langs om de vochtproblemen grondig te onderzoeken.

Om deze doeltreffend te kunnen aanpakken is een secure diagnose noodzakelijk. Pas daarna bezorgen ze je een gratis en vrijblijvend voorstel tot uitvoering met prijsopgave om voorgoed een einde te maken aan de vochtige muren in je woonst.

Vocht bestrijden

Kiezen voor een goed bedrijf is kiezen voor een correcte en snelle uitvoering en afwerking van de vochtbestrijding. Er zijn specialisten in die vestigingen hebben in Oostende, Kortrijk, Gent, Londerzeel, Haaltert, Ternat, Leuven, Genk en Turnhout. Maar komen ze ook graag vrijblijvend kijken naar je gebouw om vochtproblemen in kelders en de rest van je huis te analyseren.

Vochtige kelders kunnen vaak behandeld worden met relatief kleine reparaties, een andere keer is een kelderdichting noodzakelijk. Opstijgend vocht behandelen ze met een garantie van maar liefst 30 jaar! Condensvocht kan weggewerkt worden door te kiezen voor meer ventilatie in je woning.